TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

Toimitusaika
Toimitukset lähetetään suoraan varastoltamme Pirkkalasta 1-2 vrk sisällä tilauksesta. Ennen klo 14 jätetyt tilaukset pyritään lähettämään vielä saman päivän aikana.

Toimitustapa ja toimituskulut
Toimitustapana käytämme Postin paketti- ja noutopistepalveluita. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimituskulut 7,90-9,99€.

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ota yhteyttä aina ennen palautusta info@ilonkoulutie.fi

Teethän palautusilmoituksen 14 vuorokauden kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

Maksaminen
Käytössämme ovat Klarnan monipuoliset maksuvaihtoehdot: kotimaiset verkkopankit sekä Klarnan lasku ja osamaksu.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Myyjä

Verkokaupan tuotteita myy Sisters Story Oy (y-tunnus 3012952–6).

Yksityisyyden suoja

Sisters Story Oy on sitoutunut turvaamaan asiakkaiden yksityisyyden ja jokainen, joka käyttää nettisivuamme on turvattu EU direktiivin (EU), 2016/680 mukaan.

Sisters Story Oy:lle (Y-tunnus 3012952-6) antamanne henkilökohtaisia tietoja käytetään vain siihen tarkoitukseen, jota varten olet antanut suostumuksesi (esimerkiksi online-tilausten tai verkkomarkkinoinnin toteuttamiseen). Voit milloin tahansa lopettaa uutiskirjeemme tilauksen ja sinulla on oikeus pyytää tiedot siitä, mitä henkilötietoja on kerätty ja/tai että tiedot poistetaan rekisteristämme.

Jos sinulla on kysymyksiä tai muita huolenaiheita liittyen tietosuojaselosteeseen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme info(at)ilonkoulutie.fi tai ota yhteyttä-lomakkeen kautta.