Ilon koulutie – Muistoja Kouluvuosilta

Ainutlaatuinen kirja ainutlaatuisille lapsille!

Ilon koulutie- Muistoja Kouluvuosilta on kovakantinen ja laadukas lankasidottu kirja koululaiselle vuosiksi eteenpäin! Kirjaan saat kauniisti taltioitua koulukuvat ja tärkeimmät muistot peruskoulun ajalta! Jokaiselle peruskoulun vuosiluokalle 1 – 9 on varattu runsaasti tilaa – täytettävää riittää niin lapselle kuin aikuiselle yli 200 sivun verran!

Kirjassa seikkailee sympaattinen Ilo-karhu, joka johdattaa lukijan vuosiluokalta toiselle. Karhun kanssa on mukava taittaa koulutietä! Kirjan kuvituksen on suunnitellut Outi Virtanen Sokrusta.

Kirjaan saa talteen mm.

• luokkakuvan, oman kuvan ja kaverikuvat
  • kouluretket ja -juhlat
  • Lempiasiat, harrastukset, lomatekemiset, haaveammatit
  • muistoja lukuvuoden varrelta – kirjoita, piirrä tai liimaa valokuvia!
  • ja paljon muuta täytettävää!

Kirjassa on myös koskettavat Leena Ahtelan kirjoittamat runot ala- ja yläkoulun alkuun.

Kirja toimiikin lapsuuden ja nuoruuden päiväkirjana ja portfoliona! Näihin muistoihin on mukava palata vielä vuosikymmentenkin päästä! Tämän kirjan nuori haluaa mukaansa lapsuuskodista.

Laadukas kirja on ihana omalle lapselle mutta yhtä lailla loistava lahjaidea!

Sidosasu: Sidottu

Kova kansi

Sivumäärä: 254

Koko: 290 x 310 mm

ISBN: 978-952-94-2549-5

Ilon koulutie on rekisteröity tavaramerkki.

Nopea toimitus suoraan varastosta! Toimitusaika n. 1-2 vrk.

Käytössä Klarnan monipuoliset maksutavat. Maksa heti, laskulla tai osissa!

Ilmaiset lähetyskulut (normaalisti 7,90€) 1.11.2020 asti, toimitus valitsemaasi noutopisteeseen.