Ale!

Ilon koulutie – Muistoja Kouluvuosilta

39,00  25,00

Ainutlaatuinen kirja ainutlaatuisille lapsille!

Ilon koulutie- Muistoja Kouluvuosilta on kovakantinen ja laadukas lankasidottu kirja koululaiselle vuosiksi eteenpäin! Kirjaan saat kauniisti taltioitua koulukuvat ja tärkeimmät muistot peruskoulun ajalta! Jokaiselle peruskoulun vuosiluokalle 1 – 9 on varattu runsaasti tilaa – täytettävää riittää niin lapselle kuin aikuiselle yli 200 sivun verran!

Kirjassa seikkailee sympaattinen Ilo-karhu, joka johdattaa lukijan vuosiluokalta toiselle. Karhun kanssa on mukava taittaa koulutietä! Kirjan kuvituksen on suunnitellut Outi Virtanen Sokrusta.

Kirjaan saa talteen mm.

• luokkakuvan, oman kuvan ja kaverikuvat
  • kouluretket ja -juhlat
  • Lempiasiat, harrastukset, lomatekemiset, haaveammatit
  • muistoja lukuvuoden varrelta – kirjoita, piirrä tai liimaa valokuvia!
  • ja paljon muuta täytettävää!

Kirjassa on myös koskettavat Leena Ahtelan kirjoittamat runot ala- ja yläkoulun alkuun.

Kirja toimiikin lapsuuden ja nuoruuden päiväkirjana ja portfoliona! Näihin muistoihin on mukava palata vielä vuosikymmentenkin päästä! Tämän kirjan nuori haluaa mukaansa lapsuuskodista.

Laadukas kirja on ihana omalle lapselle mutta yhtä lailla loistava lahjaidea!

Kirja nyt BLACK FRIDAY – TARJOUKSESSA ajalla 23-29.11.2020! Lisäksi ilmaiset postikulut!

Sidosasu: Sidottu
Kova kansi
Sivumäärä: 254
Koko: 290 x 310 mm
ISBN: 978-952-94-2549-5
Ilon koulutie on rekisteröity tavaramerkki.
Nopea toimitus suoraan varastosta! Toimitusaika n. 1-2 vrk.
Käytössä Klarnan monipuoliset maksutavat. Maksa heti, laskulla tai osissa!
Lähetyskulut 7,90€, toimitus valitsemaasi noutopisteeseen.

Paino 1.6 kg
Mitat 43 × 42 × 4 cm