Ilon koulutie – Muistoja Kouluvuosilta

Kirja jokaisen koululaisen kotiin!

Ilon koulutie- Muistoja Kouluvuosilta -kirjaan saat kauniisti talteen tärkeimmät muistot kouluvuosilta!

Kirjaan talletat lapsen luokkakuvan, oman kuvan sekä kaverikuvan. Kirjan sivuille saat talteen myös tärkeimmät muistot kuten harrastukset ja lempiasiat  lapsen kouluvuosien ajalta aina ensimmäisestä luokasta yläasteen loppuun saakka. Kirjassa seikkailee sympaattinen Ilo-karhu, joka johdattaa lukijan vuosiluokalta toiselle. Hänen kanssaan on mukava taittaa koulutietä! Kovakantinen kirja on suunniteltu kestämään vuodesta toiseen.

Laadukas kirja on ihana omalle lapselle mutta yhtä lailla loistava lahjaidea esimerkiksi tulevalle ekaluokkalaiselle!

Ilmaiset postikulut 1-7.6! Kaikkiin tilauksiin lisäksi kaupan päälle kesäinen 5-osainen postikorttisetti!

Tuotetunnus (SKU): 0001 Osasto:

Sidosasu: Sidottu

Kova kansi

Sivumäärä: 254

Koko: 290 x 310 mm

ISBN: 978-952-94-2549-5

Nopea toimitus suoraan varastosta! Toimitusaika n. 1-2 vrk.

Käytössä Klarnan monipuoliset maksutavat. Maksa heti, laskulla tai osissa!