YRITYS

SISTERS STORY OY

Yritystarina

Sisters Story Oy on kahden sisaruksen perustama yritys keväällä 2020.
Ilon koulutie – Muistoja kouluvuosilta ilmestyi keväällä 2020. Olemme olleet kiitollisia ja yllättyneitä kirjan hyvästä myynnistä. Uskomme, että monessa perheessä kirja säilyy arvoisellaan paikalla ja sen muistoihin palataan vielä vuosikymmenten päästä.

Luonnollisena jatkumona Ilon koulutielle lanseerasimme marraskuussa 2020 ILO- BRÄNDIN.
ILO on koululaisille suunnattu tuoteperhe. Haluamme tarjota huippulaadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita koululaisille. Tärkeitä arvoja ovat mm. ekologisuus, lähituotanto ja laadukkaat materiaalit sekä työn jälki.

Kehitämme jatkuvasti uutta – Tervetuloa mukaan!

Kirjan tekijät Lehtikangas&Lehtikangas ovat yhdessä läheisesti kasvaneita kaksoissiskoja. Meille, yrittäjähenkisille siskoille yhdessä tekeminen on luontevaa. Molemmat ovat tahoillaan kartuttaneet ammattitaitoa vähän eri poluilta: vaatesuunnittelusta, markkinointiviestinnästä, graafisesta suunnittelusta, www-suunnittelusta sekä taloushallinnosta, myynnistä ja markkinoinnista.

Ilon koulutie on meidän lapsi – toivottu ja hartaudella synnytetty.  Kirja syntyi omasta tarpeesta tallettaa lapsen koulumuistot yhteen paikkaan. Haluamme iloita yhdessä perheen kanssa siitä, mitä lapsi jo osaa ja missä kokee onnistuneensa. Haluamme nostaa esiin lapsen vahvuudet ja taidot, joiden kehitystä on hauska seurata vuosiluokalta toiselle! Kirjan perusvire on positiivisuus – iloitkaamme yhdessä lapsesta! Toivottavasti kirjasta on iloa myös sinun perheellesi!

Tulossa myös Ilon tarhatie ja muita kivoja juttuja lapsiperheisiin! Pysy siis kuulolla!

SISTERS STORY OY

Yritystarina

Sisters Story Oy on kahden sisaruksen perustama yritys keväällä 2020.

Tuotekehitämme jatkuvasti uutta – Tervetuloa mukaan!

Elämä koostuu hetkistä. Tietyt hetket muistamme paremmin kuin toiset: lapsen syntymän, ensimmäisen koulupäivän, ensisuudelman. Jokapäiväisen elämän rutiineiden ja ajoittaisen ikävyyden sekaan sekoittuneet hetket eivät kuitenkaan välttämättä jää mieleemme.

Haluamme tuoda näkyväksi hetket – ohikiitävät, rajalliset tuokiokuvat, jotka muuten saattaisivat ohittaa meidät ja kadota ikuisiksi ajoiksi. Me haluamme painaa pause-nappulaa, keskeyttää ajan kulun, vangita hetket ja auttaa säilyttämään muistot – ne pienet hetket ja tarinat, joista elämämme kudelma muodostuu.

Siinä samalla – kuin huomaamatta – opimme arvostamaan elämäämme juuri nyt sen sijaan, että odottaisimme hyvien hetkien olevan aina edessäpäin. Tulemme kenties tietoisemmiksi niistä hyvistä asioista, joita elämässämme jo on, ja opimme hyväksymään elämässämme vallitsevan epätäydellisyyden. Opimme kenties pysähtymään ja rauhoittumaan, nauttimaan elämästä.

Haluamme auttaa hetkien keräämisessä ja tallentamisessa. Kun olemme keränneet tarpeeksi hetkiä, elämämme tarina voidaan kertoa.

Olemme olemassa, jotta sinä ja rakkaasi voisitte katsoa taaksepäin ja muistaa.

Tämän päivän hetket ovat huomisen muistoja

Olemme olemassa, jotta sinä ja rakkaasi voisitte katsoa taaksepäin ja muistaa.