Yritys

YRITYS

Sisters Story Oy

Kirjan tekijät Lehtikangas&Lehtikangas ovat yhdessä läheisesti kasvaneita kaksoissiskoja. Meille, yrittäjähenkisille siskoille yhdessä tekeminen on luontevaa. Molemmat ovat tahoillaan kartuttaneet ammattitaitoa vähän eri poluilta: vaatesuunnittelusta, markkinointiviestinnästä, graafisesta suunnittelusta, www-suunnittelusta sekä taloushallinnosta, myynnistä ja markkinoinnista.

Ilon koulutie on meidän lapsi – toivottu ja hartaudella synnytetty.  Kirja syntyi omasta tarpeesta tallettaa lapsen koulumuistot yhteen paikkaan. Haluamme iloita yhdessä perheen kanssa siitä, mitä lapsi jo osaa ja missä kokee onnistuneensa. Haluamme nostaa esiin lapsen vahvuudet ja taidot, joiden kehitystä on hauska seurata vuosiluokalta toiselle! Kirjan perusvire on positiivisuus – iloitkaamme yhdessä lapsesta! Toivottavasti kirjasta on iloa myös sinun perheellesi!

Tulossa myös Ilon tarhatie ja muita kivoja juttuja lapsiperheisiin! Pysy siis kuulolla!

Sisters Story Oy

Kirjan tekijät Lehtikangas & Lehtikangas ovat yhdessä läheisesti kasvaneita kaksoissiskoja. Meille, yrittäjähenkisille siskoille yhdessä tekeminen on luontevaa. Molemmat ovat tahoillaan kartuttaneet ammattitaitoa vähän eri poluilta: vaatesuunnittelusta, markkinointiviestinnästä, graafisesta suunnittelusta, www-suunnittelusta sekä taloushallinnosta, myynnistä ja markkinoinnista.