Yritys

TÄMÄN PÄIVÄN HETKET OVAT HUOMISEN MUISTOJA

YRITYS

Kirjan tekijät Lehtikangas&Lehtikangas ovat yhdessä läheisesti kasvaneita kaksoissiskoja. Meille, yrittäjähenkisille siskoille yhdessä tekeminen on luontevaa. Molemmat ovat tahoillaan kartuttaneet ammattitaitoa vähän eri poluilta: vaatesuunnittelusta, markkinointiviestinnästä, graafisesta suunnittelusta, www-suunnittelusta sekä taloushallinnosta, myynnistä ja markkinoinnista.

Ilon koulutie on meidän lapsi – toivottu ja hartaudella synnytetty.  Kirja syntyi omasta tarpeesta tallettaa lapsen koulumuistot yhteen paikkaan. Haluamme iloita yhdessä perheen kanssa siitä, mitä lapsi jo osaa ja missä kokee onnistuneensa. Haluamme nostaa esiin lapsen vahvuudet ja taidot, joiden kehitystä on hauska seurata vuosiluokalta toiselle! Kirjan perusvire on positiivisuus – iloitkaamme yhdessä lapsesta! Toivottavasti kirjasta on iloa myös sinun perheellesi!

Tulossa myös Ilon tarhatie ja muita kivoja juttuja lapsiperheisiin! Pysy siis kuulolla!

Elämä koostuu hetkistä. Tietyt hetket muistamme paremmin kuin toiset: lapsen syntymän, ensimmäisen koulupäivän, ensisuudelman. Jokapäiväisen elämän rutiineiden ja ajoittaisen ikävyyden sekaan sekoittuneet hetket eivät kuitenkaan välttämättä jää mieleemme.

Haluamme tuoda näkyväksi hetket – ohikiitävät, rajalliset tuokiokuvat, jotka muuten saattaisivat ohittaa meidät ja kadota ikuisiksi ajoiksi. Me haluamme painaa pause-nappulaa, keskeyttää ajan kulun, vangita hetket ja auttaa säilyttämään muistot – ne pienet hetket ja tarinat, joista elämämme kudelma muodostuu.

Siinä samalla – kuin huomaamatta – opimme arvostamaan elämäämme juuri nyt sen sijaan, että odottaisimme hyvien hetkien olevan aina edessäpäin. Tulemme kenties tietoisemmiksi niistä hyvistä asioista, joita elämässämme jo on, ja opimme hyväksymään elämässämme vallitsevan epätäydellisyyden. Opimme kenties pysähtymään ja rauhoittumaan, nauttimaan elämästä.

Haluamme auttaa hetkien keräämisessä ja tallentamisessa. Kun olemme keränneet tarpeeksi hetkiä, elämämme tarina voidaan kertoa.

Olemme olemassa, jotta sinä ja rakkaasi voisitte katsoa taaksepäin ja muistaa.

Tämän päivän hetket ovat huomisen muistoja

Olemme olemassa, jotta sinä ja rakkaasi voisitte katsoa taaksepäin ja muistaa.

Kirjan tekijät Lehtikangas & Lehtikangas ovat yhdessä läheisesti kasvaneita kaksoissiskoja. Meille, yrittäjähenkisille siskoille yhdessä tekeminen on luontevaa. Molemmat ovat tahoillaan kartuttaneet ammattitaitoa vähän eri poluilta: vaatesuunnittelusta, markkinointiviestinnästä, graafisesta suunnittelusta, www-suunnittelusta sekä taloushallinnosta, myynnistä ja markkinoinnista.