Sale!

Ilon Tarhatie – Päiväkotikuvat ja muistot talteen

39,00 

Uutuus! Ilon Tarhatie- on kysytty ja odotettu lapsen päiväkotikuvien ja -muistojen tallettamiseen tarkoitettu albumi.  

Hyödynnä syksyn ETUHINTA! Alennus voimassa toistaiseksi.

Albumiin saat liimattua viiden päiväkotivuoden päiväkotikuvat ja sen sivuilla on tilaa myös omien muistojen kirjoittamiselle. Yksi vuosi on varattu esiopetusvuoden kuville ja muistoille. Tilaa myös kaveri / sisaruskuville!

Ilon Tarhatien kaunis eläin- ja luontoaiheinen kuvitus puhuttelee niin lasta kuin vanhempaakin! Albumin sivuilla tapaat ketun, pöllön, siilin, peuran ja monia muita upeasti kuvitettuja metsän eläimiä klassisen kauniissa metsämaisemassa.

Albumissa on laadukkaat paksut sivut, joilla rakkaimpasi päiväkotikuvat – ja muistot saavat arvoisensa paikan – vuosikymmeniksi eteenpäin! Käytännöllinen kierresidonta ja mattalaminoitu kansi viimeistelevät kokonaisuuden.

Albumin sivuilta voit myös lukea koskettavan Leena Ahtelan kirjoittaman runon ”Ensimmäinen päivä”, joka herkistää muistelemaan ja kirjoittamaan ylös pienokaisen ensimmäisen päiväkotipäivän tunnelmia.

Ilon Tarhatie – albumiin saa talteen mm.

  • tunnelmat päiväkodin alkuun valmistautumisesta
  • lapsen oman kuvan
  • ryhmäkuvan
  • kaveri / sisaruskuville on varattu yksi aukeama joka vuodelle
  • joka vuodelle on varattu yksi sivu kirjoittaa ylös muistoja vuoden varrelta esim. mitä taitoja lapsi on oppinut tai vaikkapa mitkä leikit kiinnostavat juuri nyt! 
  • yksi sivu omille kuville
  • esikouluvuoden kuvat ja muistot

Albumi toimiikin ohikiitävän lapsuusajan muistojen kirjana ja sen sivuille tullaan palaamaan vielä vuosikymmenten päästä!  

Laadukas albumi on ihana omalle lapselle mutta yhtä lailla loistava lahjaidea! Unohda siis irtonaiset valokuvat lipaston laatikon pohjalla ja kerää lapset päiväkoti- ja esikoulumuistot talteen kauniisti yksien kansien väliin!

Suuren suosion vuoksi 1.erä on lähes loppuunmyyty! Lisää Ilon Tarhatietä on tulossa varastoon lähiviikkoina. Voit ostaa albumin normaalisti ja toimitamme tuotteen jälkitoimituksena. Olemme sinuun henilökohtaisesti sähköpostilla yhteydessä toimitusajankohtaan liittyen.

 

Saatavuus: Varastossa

Sidosasu: Kierresidottu (metalli), valkoinen
Kartonkikansi (450g), kultaus ”Ilon tarhatie”, paksut kartonkilehdet (300g), laminointi kannessa, kultafolio teksti ”Ilon Tarhatie”
Sivumäärä: 52
Koko: 250 x 300 mm

Toimitus suoraan varastosta.

Käytössä Klarnan monipuoliset maksutavat. Maksa heti, laskulla tai osissa!
Lähetyskulut 6,90€, toimitus valitsemaasi noutopisteeseen. Yli 90€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi. 

Saatat myös pitää...